Ακουστικά Κεφαλής Marshall Monitor Bluetooth Μαύρα

Δεν έχει ακόμη Αξιολογήσεις Γράψτε μια αξιολόγηση
249,90
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
MAD-00001013
Κατασκευαστής:
MARSHALL

  • Χαμηλά Μεταφορικά

  • Εγγύηση Αγοράς

ΚοινοποίησηΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ HI-FI ΜΕ 30 + ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Η εργονομική κατασκευή των ακουστικών Monitor Bluetooth προσφέρει εξαιρετική απομόνωση.

 

 
BLUETOOTH APTX
Συνδέστε ασύρματα τα ακουστικά Monitor Bluetooth με τεχνολογία Bluetooth aptX. Όχι μόνο το Bluetooth aptX αναπαράγει μουσική με υψηλότερο bitrate, αλλά επίσης ελαχιστοποιεί τα θέματα συγχρονισμού ήχου / βίντεο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε ταινίες με τέλειο συγχρονισμό. Τα Monitor Bluetooth σας δίνουν την ελευθερία να μετακινείστε με ακτίνα ασύρματης ακρόασης 30 ποδιών.
 
30+ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τα ακουστικά Monitor Bluetooth κρατάνε τη μουσική ισχυρή με πάνω από 30+ ώρες ασύρματου χρόνου αναπαραγωγής με μια μόνο φόρτιση.
  
ΚΟΥΜΠΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Με το κουμπί πολλαπλών καναλιών μπορείτε να αναπαραγάγετε, να κάνετε παύση και να ρυθμίσετε την ένταση της συσκευής σας. Η λειτουργία τηλεφώνου περιλαμβάνεται επίσης για να μπορείτε να απαντήσετε, να απορρίψετε ή να τερματίσετε μια κλήση με μερικά απλά κλικ.
  
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Τα ακουστικά Monitor Bluetooth είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού. Η πτυσσόμενη σχεδίασή τους διευκολύνει την αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιούνται.
  
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ
Τα ακουστικά Monitor Bluetooth προσφέρουν απίστευτο ήχο από τους customised drivers. Το αποτέλεσμα είναι ο καλά ισορροπημένος ήχος που διαθέτει καθαρό, ψηλό και βαθύ μπάσο, ενώ ο σχεδιασμός πάνω από το αυτί προσφέρει απομόνωση θορύβου που σας επιτρέπει να εστιάσετε στη μουσική.
  
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Τα ακουστικά Monitor Bluetooth διαθέτουν μεταλλικούς μεντεσέδες και βελούδινη κεφαλή για εργονομική εφαρμογή.
  
50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ MARSHALL ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Με την εικονική εμφάνιση της Marshall, τα ακουστικά Monitor Bluetooth παρουσιάζουν ένα  κλασικό σχεδιασμό με σύγχρονα χαρακτηριστικά. 
  
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Η εύκολη στη χρήση λειτουργία τηλεφώνου κάνει τα ακουστικά Monitor Bluetooth τον ιδανικό καθημερινό σύντροφο. Ασύρματη απάντηση, απόρριψη ή τερματισμό κλήσης με το κουμπί ελέγχου. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να έχετε συνομιλίες ή να εγγράφετε φωνητικά μηνύματα μέσω της συσκευής σας.
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ
Όταν ακούτε μουσική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κενή υποδοχή 3,5 mm για να μοιραστείτε την μουσικη σας με κάποιον άλλο.
  
ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Τα ακουστικά Monitor Bluetooth έρχονται με σακούλα μεταφοράς. Αφού ολοκληρώσετε με τη χρήση των ακουστικών σας, αναδιπλώστε τα και αποθηκεύστε τα για εύκολη μεταφορά και ασφαλή αποθήκευση
Γράψτε μια αξιολόγηση