Ακουστικά Κεφαλής Marshall Monitor Μαύρα

Δεν έχει ακόμη Αξιολογήσεις Γράψτε μια αξιολόγηση
199,90
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
MAD-00001012
Κατασκευαστής:
MARSHALL

  • Χαμηλά Μεταφορικά

  • Εγγύηση Αγοράς

Κοινοποίηση
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ HI-FI ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ STUDIO
Τα ακουστικά Monitor της Marshall παρέχει ποιότητα ήχου STUDIO και επιτρέπει την προσαρμογή ήχου μέσω του συστήματος F.T.F. 

 

 
ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ OVER-EAR ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Η λεπτή δομή πάνω από το αυτί των ακουστικών Monitor προσφέρει εξαιρετική απομόνωση θορύβου.
 
ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ MARSHALL
Τα ακουστικά Monitor της Marshall εχουν ανάγλυφο λευκο λογοτυπο της Marshall και μαύρο δερμάτινο βινύλιο, επιδεικνύοντας το πνεύμα των θρυλικών vintage ενισχυτών, ενώ οι βαρέως τύπου μεταλλικοί μεντεσέδες, οι ορειχάλκινες προεκτάσεις και το βύσμα τα καθιστούν μια ποιοτική και στιβαρή κατασκευή. 
  
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ
Τα ακουστικά Monitor παράγουν βαθιά μπάσα με εκτεταμένα highs και natural, και ισορροπημένα mids. Οι ειδικά διαμορφωμένοι drivers 40 mm καλύπτουν όλο το εύρος συχνοτήτων που ακούγεται στο ανθρώπινο αυτί. Ακόμα και σε υψηλά επίπεδα αναπαραγωγής, ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός.
  
ΣΥΣΤΗΜΑ F.T.F.
Τα ακουστικά Monitor σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη δική σας εμπειρία ήχου χάρη στο F.T.F. Σύστημα, που βρίσκεται πίσω από τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών. Κρατήστε τα για έναν χαλαρό και “ζεστό” ήχο. Για να ακούσετε υψηλά highs, βγάλτε τα μαγνητικά μαξιλαράκια και να αφαιρέστε τα F.T.F. Ο ήχος που θα βιώσετε θα είναι πιο φωτεινός και πιο ξεκάθαρος. Το πως σας αρέσει εξαρτάται από εσάς.
  
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Τα ακουστικά Monitor είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού. Η πτυσσόμενη σχεδίασή τους διευκολύνει την αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιούνται.
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ
Όταν ακούτε μουσική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κενή υποδοχή 3,5 mm για να μοιραστείτε την μουσικη σας με κάποιον άλλο.
  
ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
Κάντε κλικ μία φορά για να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις ή να κλείσετε την τρέχον συνομιλία σας , καθώς και για την αναπαραγωγή και παύση της μουσικής σας. Κάντε διπλό κλικ για να μεταβείτε  στο επόμενο τραγούδι , και τρεις φορές κλικ για να επιστρέψετε στο προηγούμενο τραγούδι.
  ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Τα ακουστικά Monitor έρχονται με σακούλα μεταφοράς. Αφού ολοκληρώσετε με τη χρήση των ακουστικών σας, αναδιπλώστε τα και αποθηκεύστε τα για εύκολη μεταφορά και ασφαλή αποθήκευση.Γράψτε μια αξιολόγηση