Μεμβράνη οθόνης Samsung Galaxy Note 8 Terrapin Tempered Glass

Δεν έχει ακόμη Αξιολογήσεις Γράψτε μια αξιολόγηση
13,90
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
MAD-00000654
Κατασκευαστής:
TERRAPIN

  • Χαμηλά Μεταφορικά

  • Εγγύηση Αγοράς

Κοινοποίηση

Το tempered glass Terrapin προστατεύει την οθόνη του Galaxy Note 8 από φθορές και χτυπήματα, χωρίς να επηρεάζει τη φωτεινότητα και την ευαισθησία της. Κατασκευασμένο από γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η αντοχή του σε προσκρούσεις γρατζουνιές και άλλου είδους φθορές.

Το υλικό του είναι τέτοιο που ακόμη και αιχμηρά αντικείμενα όπως κλειδιά δεν θα "πληγώσουν" την οθόνη του κινητού σας. Η oleophobic επίστρωση του απομακρύνει τα αποτυπώματα και το καθιστά εύκολο στον καθαρισμό. Η περιμετρική επιφάνεια του γυαλιού έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε το τελείωμα του screen protector να μην προεξέχει και να είναι λείο.

Το Tempered Glass είναι πάρα πολλή λεπτό (μόλις 0,4 mm) και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμη και κάτω από θερμοκρασία των 420 βαθμών! Με υψηλό συντελεστή προστασίας προκειμένου να αποφεύγεται η θραύση του γυαλιού ή το σπάσιμο του.

Η συσκευασία περιέχει 1 Tempered Glass, πανάκι με ειδικό αλκοόλ καθαρισμού, πανάκι με μικροϊνες και πλαστική κάρτα εφαρμογής.

Γράψτε μια αξιολόγηση